Programma

De stadstuin en Oldenzaal centrum vrijdag 1 september

De Stadstuin

hillbilly moonshiners

Country en bluegrass zijn muziekgenres die beslist thuishoren op een zo’n breed festival alsOldenzaal Muzikaal. Met The Hillbilly Moonshiners ben je er zeker van dat je al snel het gevoel krijgt ergens te zijn verdwaald in de moerassen van Louisiana, de katoenvelden in Mississippi of de BlueRidge Mountains in Tennessee, Georgia en South Carolina.
22.15 - 23.30 uur
Grandcafé Ter Stege

The Pandareds

Aanstormend, jong, gepassioneerd en bovenal bijzonder muzikaal. Dat zijn kwalificaties die allemaal van toepassing zijn op deze swingende band vol de toekomstperspectief. De leden van de The Pandareds kennen elkaar al van ver voor de eerste plannen om samen muziek te gaan maken. De eerste akkoorden samen klonken meteen zo goed dat stoppen geen optie meer was.
23:00 - 01:00 uur
Grandcafé Ter Stege

Jack  Jarryd

Aanstormend is zeker ook een woord dat past bij de passie en het talent van Jack Jarryd, dieinmiddels al de nodige uitverkochte zalen voor zich heeft gezien. Met zijn debuut-EP Evolve ennummers als Living it Up en Heartache stormde hij de muziekwereld binnen. Hij is inmiddels ookgeen onbekende meer op radiostations als QMusic, Veronica en 3FM om er een paar te noemen.
21.15 - 22.15 uur
Dot's  Eetcafé Mokum

Paparazzi

Onder een andere naam, maar met dezelfde passie brengt dit trio een wonderlijk gevarieerdeoptreden met muziek uit alle uithoeken van onze aardbol. Sandro Ghiani, Marc Zwiggelaar en TanoPagliaro gaan op herhaling in het bescheiden maar oh zo gezellige en huiselijke eetcafé van Dot.
00.00 - 02.00 uur
Café  Olde Weghuis

The  Amazing Stroopwafels

De Oude Maasweg in Rotjeknor is misschien wel de bekendste muzikale straatnaam in ons vrolijke kikkerlandje. En wie daar ’s middags om kwart voor drie neerstrijkt op een terrasje voor een kopje koffie met een stroopwafel, die komt al rap in de sfeer van oud-Hollandse gezelligheid. En laat dat nou precies de specialiteit zijn van deze immer jeugdige Rotterdammers.
19.00 - 22.00 uur
Grandcafé  Markant

Seven stories

Featuring Debby Mureau! Iedere band biedt graag ruimte aan een gastoptreden van deze veelzijdige zangeres. Bezoekers van de recente Tina Turner Tribute-optredens hebben al kunnen horen en voelen hoe dat klinkt. La grande Tina is niet meer; gelukkig hebben we de foto’s, de nummers én Debby nog. En ze heeft niet zomaar ‘ja’ gezegd, want met de muzikanten van Seven Stories achter zich krijgt elk nummer nog eens extra zeggingskracht.
21.00 - 01.00 uur
Grandcafé de Dominee

Wolf to the Moon

Een niet te negeren heimwee naar de jaren ’70, zo voelen deze vijf ervaren rockers het zelf.Natuurlijk is dat terug te horen in het repertoire met het lekkerste werk van bands als Cream, TheStones, Creedence, The Free, Eric Clapton, Deep Purple, The Who en zo nog wat grote namen meer.
21.30 - 01.00 uur
Bierlokaal De Engel

Los Killer Tones (MEX)

Dat hadden we mogelijk nog niet eerder met Oldenzaal Muzikaal; vier absolute topmuzikanten uitMexico City. Samen met zoveel landgenoten meer zochten zij hun geluk bij de bovenburen in de USA.Bij het Wild Records-label had men meteen door dat ze goud in handen hadden met deze rockabilly van de bovenste plank die natuurlijk is overgoten met die gepeperde Mexicaanse passie.
22.00 - 01.00 uur
Bierlokaal De Engel

Rampage (UK)

Eerst even rap ombouwen en dan weer vedan! Zo ben je nauwelijks bijgekomen van dit temperamentvolle optreden, zo staan daar drie jonge Britten klaar die hun opvatting van rockabilly omschrijven als savage and wild. Maak je borst maar nat.
22.00 - 01.00 uur
De Bestemming

Hot Rod Walt Trio (USA)

Vertalen we het allemaal letterlijk dan staat ‘hete’ Rod deze avond op het knusse podium van DeBestemming met de plaatselijke dorpsmalloten. Dat het een knotsgekke avond wordt, dat durven wiju als OMF-fans wel te beloven.

22.00 - 02.00 uur

waar je wanneer moet zijn

Bekijk het programma om jouw favoriete artiest(en) niet te missen.

foto's van
vorig jaar

Foto's 2022

sponsoren